torstai 20. marraskuuta 2014

H&M Makeup Brush Cleansing Spray

Meikkisiveltimien puhdistus on mielestäni tylsää hommaa ja ajattelin, jos tälläinen puhdistusspray olisi kätevä siihen tarkoitukseen. En ollut varma tuotteen hyödyllisyydestä, joten ostin kokeiluun edullisen H&M Makeup Brush Cleansing Sprayn, joka tulee 150 ml pullossa. Hintaa suihkeella on 3,99 €.


Puhdistussprayta siis suihkutetaan likaiselle meikkisiveltimelle. H&M:n pullosta aine ei tule tasaisesti levittyvänä suihkeena, vaan neste enemmänkin lentää suorana viivana ulos. Suihkeainetta tulee kerralla reilusti, joten kovin montaa suihketta ei tarvita siveltimelle. Suihkuttelun jälkeen pyyhin siveltimen talouspaperiin ja kyllähän siihen jäi likaiset jäljet. Vaihtoehtoisesti suihkeella voi kastella kangaspalan tai talouspaperin, ja pyyhkiä sivellintä siihen. H&M Cleansing Spray onnistui siis hyvin tehtävässään puhdistaa sivellin. Puhdistamisen jälkeen sivellin jätetään kuivumaan seuraavaa käyttökertaa varten.


En silti oikein vakuuttunut kuinka kätevää suihkeen käyttö on ihan perinteiseen vedellä ja saippualla putsaamiseen. Pikaputsaukseen tämä on varmasti hyvä, kun haluaa käyttää eri luomivärejä ja samaa sivellintä. Eniten minua haittaa se, että sivellin kyllä puhdistuu meikkijäämistä, mutta tilalle tulee kerros putsausainetta hajuvesimäisellä tuoksullaan. Olen siis joutunut huuhtelemaan siveltimet suihkeen käytön jälkeen, vaikkei näin tarvitsisi tehdä.

2 kommenttia:

  1. Itse en tykännyt tästä H&M:n suihkeesta nimenomaan sen takia, että siveltimet tuntuivat jääneen hieman tahmeiksi, mutta Kicksin oma puhdistussuihke on erittäin toimiva. Suosittelen kokeilemaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla onkin jäänyt tämä suihke vähälle käytölle, koska suosin mieluummin ihan kunnon pesuaineella siveltimien puhdistusta, kiitos vinkistä :)

      Poista