keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Yves Rocher joulutuotteita

Tilaukseni Yves Rocherille sisälsi aiemmin esittelemäni Redberries-tuotteet, ja lisäksi ostin Funtastic ja Pear Caramel suihkugeelit. 


Kun avasin laatikon ja näin tämän pullon niin luulin, että kyseessä on Cocoa & Orange pallopullo. Pakkaus on ihan samannäköinen, mutta tietääkseni kyseessä on Funtastic suihkugeeli, kuten pitikin. Mutta pakkauksesta puuttuu kuviot, jotka näkyy Yves Rocherin nettisivuilla. Minun pullossani lukee tuoksuna appelsiini ja manteli, mutta Yvesin nettisivuilla tuoksuksi mainittiin vain appelsiini. Suihkugeelin tuoksu onkin aika tylsä. Tässä on todella mieto mantelin ja appelsiinin tuoksu havaittavissa.


Joulun alla tulee ostettua niin monta suihkugeeliä, joten hankin Pear Caramel suihkugeelistä 50 ml version. Ei sillä, ettenkö käyttäisi kaikki ostamani suihkugeelit, mutta nyt hyödynsin tilaisuuden ostaa pienen pullon. Suihkugeelin väristä tulee mieleen vaniljavanukas. Tuoksu on silti tietenkin kuvauksen mukainen makea päärynä. Onneksi tämä suihkugeeli oli yhtä ihana kuin oletinkin. Tykkään myös todella paljon pakkauksen ruskeasta värityksestä, joka sopii hyvin suihkugeelin täyteläiseen väriin.


Halloweenin aikaan Yves Rocherilla oli tarjous, jossa sai kaupan päälle ensimmäisen ostoskoriin laittaman tuotteen. Itse ajattelin hyödyntää tarjouksen laittamalla koriin jonkun kalliin ihonhoitotuotteen. Ostin Anti-Age Global seerumin, jonka normaalihinta on 54,90 €.  Anti-Age ei ehkä ole minulle vielä aivan tarpeen, mutta seerumit ovat yleensä kalliita, joten jos ilmaisena saa niin mikäpä ettei.2 kommenttia:

  1. No niin, täällähän tämä postaus olikin =) Joo, tuo pallosuihkari on tylsistä tylsin, onneksi oon lotraaja suihkugeelien suhteen joten saan kulutettua sen nopsaan pois... ;) Pear Caramel sen sijaan on kyllä ihanaa kamaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ei edes huvita tätä käyttää pois, mieluummin käytän kivoja tuoksuja. Ehkä pullopallo pääsee vaikka vessansiivoukseen :D

      Poista