perjantai 7. marraskuuta 2014

Maybelline Color Tattoo On And On Bronze

Maybelline Color Tattoot olivat ehkä vuosi sitten todella suosittuja. Itsekin hankin myöhemmin omani kokeiluun. Sävyn nimi on On and On Bronze.
Minulla on todella rasvoittuvat luomet, joten yleensä välttelen voidemaisia luomivärejä. Mutta olin hehkutuksen uhri, koska niin moni suitsutti Color Tattoo värien pysyvyyttä luomilla. Ajattelinkin, että näitä voisi käyttää luomivärin pohjustukseen tai sellaisenaan, koska onhan On and On Bronze kaunis sävy.


Valitettavasti olin oikeassa. Color Tattoo ei pysy luomillani, vaan kertyy luomivakoon, vaikka laittaisin alle Urban Decayn luomivärinpohjustusainetta. Itse sävy on kuitenkin pigmenttinen ja hohtavan ruskea pronssisella vivahteella. Pigmenttisyys oli jo vähän liikaakin, kun swatchasin sävyn kädelle eikä se irronnut kostetulla talouspaperilla. Värin irtoamiseen piti käyttää meikinpuhdistusainetta. Luomilta väri irtoaa onneksi ilman hinkkausta. On and On Bronze on mielestäni oikein hyvä arkikäyttöön, jos metallinen sävy ei haittaa.


Maybelline Color Tattoot tulevat tyylikkäässä lasipurkissa, ja hintaa on noin 8 €.

10 kommenttia:

 1. Mulla on myös sama ongelma, että jätän nuo voidemaiset luomivärit muille omien rasvoittuvien luomien takia. Ehkä siinä voisi olla myös syy miksi käytän ennemmin huulipunia kuin luomivärejä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voidemaiset luomivärit olisivat todella käteviä ja nopeita laittaa. Mutta pakko se on uskoa, ettei ne kestä minulla. Puuteriset luomivärit saan onneksi pysymään Urban Decayn Primer potionilla :)

   Poista
 2. Olen pyöritellyt näitä käsissä, mutta jättänyt ostamatta. Itsellä kertyy kaikki niin helposti luomivakoon ja näidenkin kestävyyttä olen epäillyt, vaikka näitä on kehuttu. Tietenkään täyttä varmuutta ei voi saada kuin kokeilemalla, mutta ei viitsisi tehdä hutiostoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka tämä ei minulla toiminut niin luulen, että Color Tattoot ovat silti laadultaan parhaita voidemaisia luomivärejä, joita marketeissa myydään. Mutta tosiaan eihän kestoa luomilla tiedä kuin kokeilemalla :)

   Poista
 3. Kannattaa kokeilla clarinsin ombre matte luomivärejä. Ihan huippuja meille luomiongelmaisille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, hyvä tietää että edes joku voidemainen luomiväri toimii rasvaisillakin luomilla :)

   Poista
 4. Hyvä tietää. Myös minun luomillani ilkeä taipumus siirtää väri luomivakoon. Mukavaa vkl ja terkkuja!

  VastaaPoista
 5. Tämä on ihan mun suosikki! :) Tosi jännä ettei pysynyt, koska mulla pysyy ja toimii jopa ihan ok pohjustajana, vaikka olen aina kuvitellut että mulla on ihan vaan yksinkertaisesti maailman hankalimmat luomet. Tosin nyt vähään aikaan en ole kokeillut, ja monet tuotteet mulla vaan lakkaavat toimimasta jossain vaiheessa. Toivotaan ettei niin käy Color Tattoon kohdalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla menee silmämeikki pilalle sekunnissa, jos ei ole Urban Decayn pohjustajaa ja mielellään pitää olla myös hyvä pigmenttinen luomiväri. En kyllä yhtään epäile, etteikö tämä toimisi silti monilla luomilla, koska pigmenttiä Color Tattoossa piisaa :)

   Poista