tiistai 18. marraskuuta 2014

L´Oreal Elvital Extraordinary Oil Nourishing shampoo ja hoitoaine

Sis.mainoslinkkejä.


Olen tykästynyt öljyjä sisältäviin hiustenhoitotuotteisiin, ja viimeksi kokeilin Doven öljyshampoota. Tänään vuorossa ovat L´Orealin Extraordinary Oil shampoo ja hoitoaine. Extraordinary Oil tuotteet on tarkoitettu kuiville hiuksille ja antavat niille elinvoimaa. Sarja ilmestyi kauppoihin alkusyksystä, mutta nyt vasta huomasin telkkarissa mainoksen.

Shampoolla ja hoitoaineella on samat lupaukset: "koostumus sisältää 6 kallisarvoista, kukista saatavaa mikroöljyä. Ultrakevyt koostumus hoitaa hiuksia intensiivisesti." Inci-listasta löytyykin esimerkiksi auringonkukan öljyä, mutta muut kukka-ainesosat ovat uutteita. Etiketissä täsmennetäänkin, että mikroöljyillä tarkoitetaan öljynkaltaisia mikrouutteita. Kukkaöljyjen lisäksi sisällyksestä löytyi esimerkiksi kookosöljyä.

loreal extraordinary oil hoitoaine shampoo


Shampoo on kädelle kaadettuna läpikuultavaa ja hennon kultaista väriltään. Tuoksussa ei olla ainakaan pihistelty, se on hieman kukkaisen öljyinen mutta ei minun nenääni erityisen hyvän tuoksuinen. Tuoksun haistaa hiuksissa vielä pesunkin jälkeen, joten en suosittele tuoksuherkille. Shampoo vaahtoaa hyvin, ja näin helpottaa tuotteen levittämistä hiuspohjaan. Huuhtelun jälkeen en yllättäen tuntenut hiuksia silkkisen pehmeiksi. Ei tämä siis tuntunut kuivattavankaan hiuksia, mutta odotin enemmän.

loreal extraordinary oil hoitoaine shampoo

Hoitoaine on väriltään kauniin kimaltavan kultaista ja koostumukseltaan mukavan täyteläistä. Tuoksu tässä on paljon miedompi kuin shampoossa. Hoitoaine viimeistelee hiukset shampoon jälkeen silkkisiksi jo minuutinkin vaikutusajalla. Suositeltu vaikutusaika on 2-3 minuuttia. Kuivumisen jälkeen hiukset olivat tavallista elinvoimaisemman näköiset, kiiltävät ja ilmavat. Voin siis parin öljyhiustuotteen kokemuksella sanoa, etteivät öljyiset tuotteet tee hiuksista likaisen rasvaisia ja päätä pitkin valuvia.Tykkäsin siis oikein paljon L´Oreal Extraordinary Oil sarjasta. Tuotteet tekivät sen mitä lupasivatkin ja hiukset näyttävät terveen eloisilta. Hintaa shampoolla ja hoitoaineella on noin 4 euroa. 

L´Oreal hiustuotteita voi ostaa Lyko* verkkokaupasta. Valikoimissa on esimerkiksi käteviä paketteja, joissa tulee shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio.


*mainoslinkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti