keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Ziaja Jasmine päivävoide

Olen tilannut useamman tuotteen Ziajaa Maquillalia-nettikaupasta. Ensimmäisenä kokeiluun pääsi Jasmine päivävoide. Kasvovoide on tarkoitettu yli 50-vuotiaille, mutta voide tuli yhdessä Jasmine-miselliveden kanssa niin halvassa yhteispakkauksessa, joten kerrankos sitä yhden purkin ryppyvoidetta käyttää.


Ziaja-merkissä pidän yksinkertaisen tyylikkäistä pakkauksista. Samaa linjaa edustaa myös Jasmine päivävoide valkoisella purkillaan ja tummanvioletilla tekstillä.


Jasmine päivävoide lupaa mikrokollageenin avulla vahvistaa ja uudelleenrakentaa ihon kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Myös ryppyjen luvataan silottuvan ja ihon elastisuuden paranevan. Itse en vielä näihin ryppyasioihin osaa ottaa kantaa. Uskon ennaltaehkäisevän ihonhoidon olevan paras apu ryppyihin. Jasmine voiteessa on myös pieni aurinkosuoja, SPF 6. Isompi aurinkosuojaluku olisi parempi, jos todella haluaa välttää ryppyjä.


Erikoista voiteessa on sen tuoksu, joka on kukkaisen lämmin ja aika voimakas. En suosittele herkkänenäisille, koska tuoksu jäi kasvoille vähäksi aikaa. Kosteuttavuudeltaan Jasmine päivävoide on mielestäni riittävä normaalille iholle, mutta kuivaihoinen voi haluta lisää kosteutta. Käytin tätä myös yövoiteena kasvojen puhdistamisen jälkeen, jolloin ihoni kaipaa reilusti kosteuttavuutta. Tähän käyttöön tehot eivät riittäneet. Toki kyseessä on päivävoide, mutta ajattelin sen olevan tavallista hoitavampi, koska voide on tarkoitettu vanhemmalle iholle.


Ziaja Jasmine päivävoidetta myydään ainakin Sokoksen ja Maquillalian nettikaupoissa. Sokoksella hinta on 11,90 € ja Maquillaliassa 5,50 €. Purkin koko on 50 ml.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Onhan tuossa inci-listan alussa ainakin vähän pohdinnan arvoisia ainesosia.

   Poista
 2. Mä voisin tykätä tästä, jasmiinin tuoksu. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en niin jasmiiinin tuoksusta pitänyt, mutta nämä on makuasioita :)

   Poista
 3. Mä harvemmin käytän näin edullisia tuotteita ihonhoidossa, tosin nykyään suosin luonnonkosmetiikkaa muutenkin. Tuo inci-lista on aika huima! Ziajan tuotteita olen kyllä jotain kokeillut, ja monihan niistä tuntuu tykkäävän. Vielä en ole kuitenkaan itse kokenut sellaista "jee"-tunnetta Ziajan tuotteista :)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen tilaillut Ziajaa ihan mielenkiinnosta, että voiko halvalla saada hyvää. Suurin osa tuotteista on ollut ihan ok, muttei tosiaan mitään wau fiilistä saa aikaan :)

   Poista