tiistai 4. marraskuuta 2014

ACO FACE Young mattapinnan jättävä päivävoide

ACO FACE Young mattapinnan jättävä päivävoide oli iloinen yllätys lokakuun Livboxissa. Olin tätä jo aiemmin katsellut apteekissa, koska mielelläni kokeilen kasvovoiteita, jotka lupaavat mattaisen ihon. Plussaa tulee pumppupakkauksesta, joka on hygieeninen ja kätevä.


Päivävoide on siis tarkoitettu rasvoittuvalle ja sekaiholle, sekä lupaa estää epäpuhtauksia. Tuotteen koostumus onkin näille ihotyypeille sopivan kevyt, mutta silti pieni määrä voidetta riittää kosteuttamaan ihon. 50 millilitran pullo kestää varmasti monta kuukautta päivittäisessä käytössä. Pullon kyljessä lukee hajustettu, joka on tietenkin hyvä tietää, jos hakee nimenomaan hajusteetonta tuoksua. Itselläni kuitenkin ensimmäinen ajatus hajuste-tekstistä oli, että voide varmaan tuoksuu todella voimakkaalle. Onneksi tuoksu on kuitenkin miellyttävä ja melko mieto.


ACO päivävoide siis kosteutti hyvin jo pienellä määrällä, ja iho jäi mattaisen pehmeäksi. Mattaisuus ei kuitenkaan ollut pitkäkestoista, vaan jo tunnin sisällä huomasin kasvojen kiiltävän. Omassa käytössäni päivävoide ei toiminut kiillon estämiseen, mutta ehkä tämä sopii paremmin vähemmän rasvoittuvalla iholla.

ACO FACE Young mattapinnan jättävää päivävoidetta myydään apteekeissa reilun 10 euron hintaan. Kokoa voiteella on 50 ml.

PS. Jes, marraskuun Livboxit ovat lähteneet eilen matkaan!

4 kommenttia:

 1. Tää oli pitkän aikaan mun ihan ykköspäivävoide. Ainut syy miksi vaihdoin toiseen oli se ettei ihoni kiillä enkä siis oikeastaan tarvinnut mattapintaa jättävää päivävoidetta. Mutta omasta mielestäni kyllä hyvä tuote! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ACO päivävoide on munkin mielestä oikein miellyttävä kaikilta ominaisuuksiltaan, mutta rasvoittumista tämä ei minulla estänyt ja juuri sitä halusin :)

   Poista
 2. Jos haluat estää ihon kiiltoa, kannattaa tsekata Dermalogican Oil Control Lotion. Olen sitä näytepussukasta juuri testaillut ja kyllä muuten tehoaa! Iho ei kuitenkaan jää kiristäväksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä :). Olisi kiva kokeilla ensin näytettä, koska googlasin ja Dermalogican hinta näytti olevan lähes neljäkymppiä. Ajattelin kokeilla seuraavaksi jotain Vichyn voidetta, koska niistäkin olen kuullut kehuja.

   Poista