sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Avene Cleanance Anti-shine Regulating Lotion

Rasvoittuvalle iholle on vaikeaa löytää sopivaa kosteusvoidetta, joka pitäisi ihon mattana mutta ei jätä kasvoille kiristävää tunnetta. Iho voi entistä enemmän rasvoittua, jos kasvojen kosteutuksesta ei pidä huolta. Minun todella helposti rasvoittuvalle iholle tämän hetkinen suosikkikosteusvoide on Avenen Cleanance Anti-shine Regulating Lotion. 


Voide on koostumukseltaan helppo levittää kasvoille. Jo pieni nokare riittää koko kasvojen kosteutukseen. Iho jää samettisen mattaiseksi levityksen jälkeen. Tuoksu on miedosti mummomainen parfyyymi, mutta kasvoilla en tuoksua huomaa. 


Omalla kohdallani Avenen voide pitää kasvot mattaisena parisen tuntia, mutta tämänkään jälkeen kasvot eivät kiillä kuin aurinko. Tarvitsen silti myös mattaisen meikkivoiteen ja puuterin päälle auttamaaan ihon pysymistä vähemmän rasvoittuvana. Tosin olen kuullut kokemuksia, että joillakin tämä voide on pitänyt ihon mattaisena lähes koko päivän. Tähän asti kokeilemistani mattakosteusvoiteista Avene on suosikkini, mutta mietinnässä on kokeilla lisää apteekkien mattavoiteita. Markettituotteet eivät ole tarpeeksi tehokkaita iholleni.


Avene Cleanance Anti-shine Regulating Lotionia myydään apteekeissa noin 16-18 euron hintaan. Tuubin koko on 40 ml.

4 kommenttia:

 1. Mä pidän tosi paljon siitä Avenen Cleanance-aurinkovoiteesta kasvoille, joka pitää kiillon kurissa tosi hyvin. Siispä tämäkin rupesi kiinnostamaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi kyllä kuvitella, että tämäkin toimisi myös :). Mulle tämä oli mattavoide, joka kerrankin oikeasti auttoi ihon rasvaisuuteen.

   Poista
 2. Mummomainen tuoksu :D hyvältä tuotteelta kuullostaa, vaikka en rasvaista ihoa omaakaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vaan tulee aika usein kosteusvoiteiden tuoksuista mieleen mummomainen parfyymi :D

   Poista