lauantai 18. lokakuuta 2014

iHerb tilaus

Reilu viikko sitten tilattu iHerb pakettini saapui eilen perille. Paketti sisälsi yhden tutun vakiotuotteen ja loput olivat uusia kokeiluja. Harmi kyllä yksi pieni onnettomuus oli paketin sisällölle sattunut, siitä lisää postauksen lopussa. iHerbistä tulee melko usein kaupan päälle jotain pientä, joten nyt sain kynän ja muistilappuja.


Palmer´s kosteusvoiteet ovat todella hyviä, mutta näitä kyseisiä en ole aiemmin kokeillut (2.20 €). Ostin nämä käsivoiteiksi. Odotukset ovat kuitenkin korkealla. Tea Tree Therapy Antiseptic Cream on ollut minulla käytössä jo useamman pullon verran (4.80 €). Voide estää sheivauksen jälkeiset punaiset näpyt. Teepuuöljy on voiteen INCI-listan ykkösenä, joten tuotteessa saa sitä mitä luvataankin.


Olen tykästynyt vaahtoaviin käsisaippuoihin, joten Method saippua tuoksussa Sweet water on käsien pesuun hyvä luonnollinen vaihtoehto (2.80 €). Saippuan tuoksu on miedon sokerinen, ehkä jokin kasvovoide tuoksuu tälle. Petal Fresh Aloe & Pomegranate kasvokuorinta on iHerbin uutuustuote, joka tuoksuu ihanan makealle (3.10 €).


Sitten se pettymys. e.l.f Geometric II Addition luomiväripaletti tuli rikkinäisenä perille. Aluksi näytti, että luomiväri on vain vähän murtunut, mutta myöhemmin luomiväri meni palasiksi ihan kunnolla. Lähetin iHerbille kuvan rikkoutuneesta tuotteesta ja sain parin tunnin sisällä viestin, että tuotteen hinta korvataan tililleni. Eihän meikkipaletti maksanut kuin alle 2 euroa, mutta rikkoutuminen kuitenkin harmittaa.


Löytyikö tilauksestani jotain kiinnostavaa tai onko sinulla vinkata suosikkituotteita, joita tilaat iHerbistä?

10 kommenttia:

  1. Laitoin tuon Tea Tree-kosteusvoiteen toivelistalle seuraavaa tilausta varten. Käsisaippuakin näyttää jännältä, tosin sisältää epämiellyttäviä säilöntäaineita - poispeseytyvien tuotteiden kanssa ei kuitenkaan ole niin tarkkaa. Tilaan itse usein Shikai hennashampoota ja puuteripaperia (ilman puuteria).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole sen enempää perehtynyt Method saippuan sisältöön, mutta tosiaan kun sen pesee nopeasti pois niin se ei ole ehkä kovin haitaksi iholle. Pitää tutustua olisiko iHerbissä parempia vaihtoehtoja käsisaippuaksi. Puuteripaperia pitäisikin ostaa, enkä ole hoksannut iHerbistä vilkaista :)

      Poista
    2. Kerro mitä epämiellyttäviä säilöntäaineita Method muka sisältää ???

      Poista
    3. En tiedä oliko viesti suunnattu minulle vai yllä olevalle anonyymille, mutta en tosiaan itse ole perehtynyt Method tuotteiden sisältöön :)

      Poista
    4. Anonyymi kommentoija tarkoittanee Methodin epämiellyttävällä säilöntäaineella Kathon CG:tä (incissä yhdistelmä methylisothiazolinone + methylchloroisothiazolinone), joka on todella allergisoiva ja sitä ei suositella käytettäväksi lainkaan iholle jätettävissä tuotteissa. Mun kädet se räjäytti ihan hurjaan kuntoon (meni tovi ennen kuin tajusin aiheuttajan syyn, ja sormenpäät oli pienillä rakkuloilla).

      Osa voi toki käyttää tuota ongelmitta, mutta jos käsissä alkaa ilmetä jotain iho-ongelmia, niin kannattaa jättää saippua heti pois :)

      Jos kiinnostaa, niin esim. INCImix-blogissa on hyvä artikkeli kyseisestä säilöntäaineesta.

      Poista
    5. Hyvä tietää ja ehkä seuraavaksi kokeilen iHerbistä toista saippuaa :). Olen yhden pullon käyttänyt Methodia aiemmin, mutta siitä ei onneksi tullut mitään oireita.

      Poista
  2. Kuorinta näyttää mielenkiintoiselta. Omaan iHerb pakettiin tulee aina muutama Now Foodsin piparminttu huulirasva, parasta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kuorintojen suurkuluttaja, joten testaan aina iHerbin uutuudet. Now Foodsin huuulirasvat eivät olekaan tuttuja. Mutta Sierra Bees huulirasvoja olen kokeillut useammassa tuoksussa, koska niitä sai ennen aina kaupan päälle. Nyt tekisi mieli tilata Hurraw huulirasvoja, joita moni osti kauneusmessuilta :)

      Poista
  3. Tommoset rikkoutumiset kyllä tosiaan harmittaa! Oon pariin otteeseen tilannut Sleekin paletteja ebaysta ja kahdella kerralla paletista oli ainakin pari nappia poksahtanut. Nykyään tilaankin noita vaan kosmetik4lessiltä ja prettystä jossa pakkaavat (ainakin oman kokemukseni mukaan) tuotteet niin hyvin ettei ole mitään poksahtelemisia käynyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosmetik4Lessillä tuotteet kyllä pakataan aina hyvin, mitään ei ole sieltä tullut rikkinäisenä perille. iHerbin pakkauksessa oli suojana isoa kuplamuovia, mutta sitä oltiin laitettu paketin reunoille. Eli kaikki isot tuotteet saattoivat kolista luomiväriä vasten ja näin kävi.

      Poista