sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Marraskuun loppuneet

Marraskuussa loppui monia hyviä tuotteita, kuten Yves Rocherin viime joululta jäänyt herkullisen tuoksuinen Cocoa & Orange käsisaippua. Tätä myydään myös tänä jouluna, mutta hieman erilaisessa pakkauksessa. 

Fructis Densifystä löytyy arvostelu täältä. Ihan toimiva tuuheuttava hoitoaine, joka jätti hiukset sileiksi.



Sonoma Soap Citrus Medley kosteusvoide käsille ja vartalolle kosteutti hyvin, mutta tuoksu ei ollutkaan sitruksen raikas. 

Queen Helene kasvokuorinnat ovat isoja tuubeja ja runsaasti rakeita sisältäviä. Ostan tätä jatkossakin.


L´Oreal Triple Active Day päivävoide vaikuttaa todella tylsältä markettivoiteelta, mutta olikin yllättävän hyvä kosteuttamaan, joten käytin tätä yövoiteena. 

Neutrogenan Visibly Clear kuorintavoidenäyte ei ollut minun makuuni.  Tässä ei ollut kuorintatehoa tarpeeksi, ehkä herkemmälle iholle hyvä. 

Lumene LAB yövoide oli myös kaikin puolin miellyttävä ja kosteuttava voide.


Minulla taitaa joka kuukausi loppua yksi The Body Shopin suihkugeeli, ja tällä kertaa tyhjeni pullo mangon tuoksuisena. Yksinkertaisesti ihana tuoksu ja ostan jatkossakin The Body Shopin suihkugeelejä, jotka eivät myöskään kuivata ihoa. 

Yves Rocherilta loppui pieni Anti-Age Global kasvoseeruminäyte. Minulla on tätä myös täysikokoinen pullo, joten ehkä sitten voin paremmin kommentoida fiiliksiä tästä tuotteesta. 

Nivea Pure & Natural vartalovoiteesta ennakko-odotukseni eivät olleet kummoiset, mutta tykkäsin tämän raikkaasta tuoksusta. Kosteuttavuus ei varmaankaan riitä kuivaihoisille, mutta kesäkäyttöön tämä olisi täydellisen kevyt ja nopeasti imeytyvä voide.


Avenen After-sun Repair Lotion oli kesällä oikein hyvä keino rauhoittaa ihoa auringon jälkeen. Käytin tuubin loppuun käsivoiteena, koska turha jättää tätä hyllyyn odottamaan ensi kesää. 

Rival De Loop seerumi oli ostos parin vuoden takaa Berliinin reissulta. Hyvin kosteuttava seerumi, vaikka hinta taisikin olla vain reilut kolme euroa. DM, Rossmann ja Müller ovat käymisen arvoiset kaupat, jos etsii edullista kosmetiikkaa Saksasta.


Käsivoiteita loppuikin kolmin kappalein. Palmer´s voide on yksi suosikkini. Todella kosteuttava käsivoide talvikäyttöön. 

Lumene Arctic Aqua käsivoide ei riitä minulle ilmojen kylmetessä ja Ziajakin on vähän liian kevyt nyt. Muuten kyllä hyviä voiteita, jos kädet eivät kaipaa tuhtia kosteutusta.


Täytyy kyllä myöntää, että käytin Lumenen ja Ziajan käsivoiteet loppuun vartalolle, jotta pääsisin käyttämään nyt paremmin iholleni sopivia voiteita.

4 kommenttia:

  1. Aah, toi Mango-suihkugeeli on ihanaa.

    VastaaPoista
  2. Tuota Lorealin Triple Active Day voidetta voisi kyllä kokeilla omaan kuivaan nassuuni :)
    Oih, tuo Body shopin suihkugeeli <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loreal toimi kyllä yllättävän hyvin, vaikka onhan merkki muutenkin mielestäni takuuvarma markettimerkki :)

      Poista